Ogarnięty mechanik który nie ma w du... Klijenta
Ogarnięty mechanik który nie ma w du... Klijenta
Potrzebuję kogoś kto zna na wylot m3 e46, komu mógłbym powierzyć trochę rzeczy do zrobienia, mechanika który nie boi się zajrzeć do silnika ponieważ będzie go znał jak własną kieszeń a przy tym nie będzie odnosił się z tym że jaki on nie jest dobry bo umie to i to oraz będzie odbierał telefon komórkowy i jak się z nim umowie i oddam auto to zacznie w nim robić a nie po miesiącu dopiero kiwnie palcem jak to mój aktualny mechanik wydaje mi ze że aż tak dużo nie wymagam jestem z Wielkopolski z turku w grę wchodzi dystans max 150 -200 km czekam na propozycję może być priv albo w tym poście
Re: Ogarnięty mechanik który nie ma w du... Klijenta
225km masz do Małego, robił mi i ludziom z tego forum wiele samochodów, ja już teraz odbierając jeden zawożę drugi 

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Nic dodać nic ująć, polecam 100%, przetestowane również na mojej emce.
W mojej M3 też ogarniał wszystko czego potrzebuje to auto ,bedziesz zadowolony jesli sie zdecydujesz.Polecam wizyte u Arka.
blizerdix pisze:Potrzebuję kogoś kto zna na wylot m3 e46, komu mógłbym powierzyć trochę rzeczy do zrobienia, mechanika który nie boi się zajrzeć do silnika ponieważ będzie go znał jak własną kieszeń a przy tym nie będzie odnosił się z tym że jaki on nie jest dobry bo umie to i to oraz będzie odbierał telefon komórkowy i jak się z nim umowie i oddam auto to zacznie w nim robić a nie po miesiącu dopiero kiwnie palcem jak to mój aktualny mechanik wydaje mi ze że aż tak dużo nie wymagam jestem z Wielkopolski z turku w grę wchodzi dystans max 150 -200 km czekam na propozycję może być priv albo w tym poście
A w zbiersku (Wojciechowski) nie byłeś tam by ci ogarneli .. ?
Był był ale w zbiersku ciężko się o coś doprosić bardzo dużo pracy mają i terminy oczekiwania po kilka miesięcy albo tygodni co najmniej.....
Ma ktoś namiary do kogoś z Krakowa
Moje M6 też serwisowane u Małego. Polecam - Arek robi bardzo dobrą robotę 

Szukasz BMW lub MINI ? Zapraszam
https://www.facebook.com/PafuSwissAuto/
SPRZEDAM ;
- BMW E60 M5, BMW E70 3.0sd ,BMW F11 530d 2011 r , BMW F20 118i , MINI COOPER S F55, BMW F30 335i , BMW F20 116d ,
https://www.facebook.com/PafuSwissAuto/
SPRZEDAM ;
- BMW E60 M5, BMW E70 3.0sd ,BMW F11 530d 2011 r , BMW F20 118i , MINI COOPER S F55, BMW F30 335i , BMW F20 116d ,
-
- Auto: E46 m3 2001 EU (engine Lift)
W 3mieście Serwis Vanos mi robili generalkę auta śmiga aż miło, s54b32 do driftu przygotowywują, większość emek z pomorza robią podejmują się wszystkiego auto znają na pamięć mają rozsądne ceny i dużo części na miejscu z gwarancją !
Jeżeli potrzebujesz coś bliżej to słyszałem dużo dobrych opini o Młodym z naszego forum, jak i śmiało mogę polecić Promotora mocy chleb powszechni s54...
Pozdro,
Jeżeli potrzebujesz coś bliżej to słyszałem dużo dobrych opini o Młodym z naszego forum, jak i śmiało mogę polecić Promotora mocy chleb powszechni s54...
Pozdro,